Η FENTEC ΠΛΑΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και δυναμικής παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου

 Στόχος μας είναι η διάθεση στην αγορά ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου που βοηθούν στην θερμομόνωση των κατοικιών και περαιτέρω στην συνολική εξοικονόμηση ενέργειας.
Παράγουμε κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων, ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, , ανασυρόμενα, με θερμοδιακοπή, πόρτες πτυσσόμενες, ρολλά καθώς και πατζούρια με σταθερή ή κινητή περσίδα σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομίμησης ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, αίθρια, πόρτες ασφαλείας και χωρίσματα εσωτερικών χώρων. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές,
Και όλα

Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, θερμομόνωσης, στεγανότητας  και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κουφωμάτων μας. Άλλωστε η καλύτερη διαφήμιση μας είναι τα θετικά σχόλια των πελατών μας.

Αν έχετε σκεφτεί να αυξήσετε την μόνωση και ασφάλεια του σπιτιού σας επενδύοντας σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, δεν έχετε παρά να μας επιλέξετε.

Η FENTEC ΠΛΑΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας  και μπορεί να σας προσφέρει τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ή την  ανακαίνηση του σπιτιού ή του κτιρίου σας.

 

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως:

§  Θερμική και ακουστική μόνωση των κουφωμάτων.

§  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους.

§  Την διαδικασία εργασιών πρίν και μετά την τοποθέτησή τους.

§  Την κατάλληλη διάσταση-αναλογία.

§  Την επιλογή κατάλληλου υαλοπίνακα.

§  Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου κουφώματος.

§  Την διαδικασία χτισίματος ώστε τα ανοίγματα που θα γίνουν να είναι κατάλληλα να υποδεχθούν το κούφωμα των απαιτήσεων σας. την

 

Επίσης σας παρουσιάζονται όλες οι κατασκευαστικές λύσεις ώστε να οδηγηθείτε με επιτυχία στην επιλόγη του πιο κατάλληλου συστήματος που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.
Τέλος λαμβάνοντας γραπτώς μια οικονομική προσφορά-μελέτη που αναφέρει με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες των κατασκευών ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης, την χρονική διάρκεια της τοποθέτησης, τις τεχνικές δυσκολίες που πιθανόν να παρουσιαστούν και το συνολικό κόστος που θα σας επιβαρύνει.