Με παρουσία πάνω απο 40 χρόνια στο χώρο της κατασκευής αλουμινίου στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας

 

Καλωσήλθατε

Η FEN-TEC Νικόλαος Πλακίας μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών της για την μελέτη και εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων και κάθε κατασκεύη αλουμινίου. Επίσης, αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών πορτών, θωρακισμένων πορτών, γκαραζπορτών, καγκέλων, χωρισματών, στεγάστρων κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα τηλέφωνα: +30 22370-21111, +30 6977270039

 

Η εταιρεία μας

Με κύριο στόχο την υψηλή αισθητική, την λειτουργικότητα και την οικολογική δόμηση,η εταιρεία δραστηροποιείται απο το 1970 στο χώρο των συνθετικών κουφωμάτων και των κατασκευών αλουμινίου. Με αφετηρία το κατάστημα του Καρπενησίου, η επωνυμία Νικόλαος Πλακιάς, αναλαμβάνει έργα στην εύρυτερη περιοχή αλλά και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει έργα σε κάθε είδους επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Τομείς στους οποίους δραστηριοποιείτα: πόρτες – παράθυρα, ρολά, κουρμπαριστά, σίτες, κάγκελα, υαλοπετάσματα, ειδικές κατασκεύες, εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες, στέγαστρα, χωρίσματα και γενικά παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.